contador gratuito FECAMM-
Menu Responsive

 

 

 En aquest apartat podeu fer la confirmació de sol·licitud d'assistència PRESENCIAL a l'Assemblea General i Assemblea Extraordinària de FECAMM 2020 que tindran lloc el divendres 4 de setembre de 2020 al carrer Concili de Trento, 33 - TV Clot RTV - Sant Martí (Barcelona).

· Convocatòria única Assemblea General 17:00 h
· Convocatòria única Assemblea Extraordinària 18:00 h

  Davant les noves restriccions generades per la Covid-19 per qüestions d'aforament (màx. 10) i d'organització, us preguem que confirmeu abans de dijous 3.

  De la Junta directiva hi haurà una representació mínima de tres càrrecs per poder fer l'Assemblea i seran: Francesc Cayuela (president en funcions), Sara Salinas (tresorera) i Ana Mendoza (secretària), per tant, la representació d'entitats quedarà limitada a set persones que s'assignaran per ordre de confirmació.

  Us recordem que si voleu assistir a través de VIDEOCONFERÈNCIA, el mateix dia us enviarem un mail amb l'enllaç i la invitació per poder accedir. En cas que la vostra assistència sigui virtual, és imprescindible fer una delegació de vot signat en algun company que pugui assistir de forma presencial, i fer-lo arribar a FECAMM abans de la reunió. Les votacions han de ser de forma presencial.

 

 
 
Activitat Vull inscriure'm  
Assemblees General i Extraordinària FECAMM 2020  

*Desitjo inscriure'm com
(mínim una opció):

Associació
Soci
Simpatitzant
Voluntari
Col·laborador

Comentari i anotacions addicionals:Necessitats especials:
Traducció llengua de signes
Mobilitat reduïda
Acompanyant

Certificat assistència
   
   

DADES PERSONALS
NIF/DNI *
Nom *
1er Cognom *
2on Cognom *
Email *
Mòbil *
Tipus interés Novetats
Voluntariat
Activitats
   

(Introdueixi els caràcters de la imatge)
*

Assemblea General i Assemblea Extraordinària de FECAMM 2020
Accepto les condicions exposades anteriorment i desitjo reservar assistència *
Desitjo rebre novetats i més informació de FECAMM i permeto que em contactin a tal fi .
* La persona inscrita en nom propi i/o tutor/a de l'inscrit/a a l'activitat autoritza a FECAMM a la publicació dels continguts generats en el marc de la jornada a la web, en xarxes socials i altres canals de comunicació de FECAMM. En cas que la persona inscrita no vulgui autoritzar aquesta gestió ens ho ha de comunicar per escrit a: info@fecamm.org

* Reglament general de protecció de dades (RGPD)
De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de dades, se l'informa que les dades de caràcter personal s'inclouran en el fitxer denominat "Usuaris", el responsable dels quals és FECAMM. La finalitat del fitxer és la comunicació entre l'usuari i l'enviament d'informació rellevant i gestió integral. El titular podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat, supressió i limitació davant el responsable del tractament mitjançant escrit dirigit a l'adreça electrònica: info@fecamm.org