contador gratuito FECAMM-
Menu Responsive

 


 En aquest apartat podeu fer la inscripció a l'excursió FECAMM el dissabte 27 de juny a les 10:00 a l'Aeròdrom de la Cerdanya. La inscripció és unipersonal, per tant, feu una inscripció per a cada una de les persones que ens acompanyareu indicant a quina associació federada a la FECAMM pertanyeu, gràcies.

  Donada la situació actual d'excepcionalitat, cal que el desplaçament fins a l'Aeròdrom es realitzi de forma individual i que ens trobem tots directament a la Cerdanya. En aquest enllaç podeu consultar com arribar a l'Aeròdrom de la Cerdanya.

  A l'excursió tindrem la visita guiada a l'Aeròdrom, els guanyadors del sorteig gaudiran de l'experiència #volaambFECAMM i tindrem un pica pica per a tots els assistents. 

  El resultat del sorteig entre les persones inscrites a l'excursió i que vulguin formar part del sorteig, queda supeditat a l'acompliment de les mesures pel que fa a normatives, necessitats especials i que no tinguin restringides pel metge aquestes activitats. En qualssevol cas, els menors hauran d'anar acompanyats.

  Estem engrescats i esperem que siguem moltes les associacions presents, visibles compartint aquesta activitat. L'activitat és gratuïta, només cal formar part de la FECAMM. Podeu fer extensible la invitació a totes les associacions amigues, fem pinya :)))

 

 
 
Activitat Vull inscriure'm  
Excursió FECAMM Aeròdrom de la Cerdanya  

*Desitjo inscriure'm com
(mínim una opció):

Associació
Soci
Simpatitzant
Voluntari
Col·laborador

Comentari i anotacions addicionals:Necessitats especials:
Traducció llengua de signes
Mobilitat reduïda
Acompanyant

Certificat assistència
   
   

DADES PERSONALS
NIF/DNI *
Nom *
1er Cognom *
2on Cognom *
Email *
Mòbil *
Tipus interés Novetats
Voluntariat
Activitats
   

(Introdueixi els caràcters de la imatge)
*

Excursió FECAMM Aeròdrom de la Cerdanya
Accepto les condicions exposades anteriorment i desitjo reservar assistència *
Desitjo rebre novetats i més informació de FECAMM i permeto que em contactin a tal fi .
* La persona inscrita en nom propi i/o tutor/a de l'inscrit/a a la activitat autoritza a FECAMM a la publicació dels continguts generats en el marc de la jornada a la web, en xarxes socials i altres canals de comunicació de FECAMM. En cas que la persona inscrita no vulgui autoritzar aquesta gestió ens ho ha de comunicar per escrit a: info@fecamm.org

* Reglament general de protecció de dades (RGPD)
De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de dades, se l'informa que les dades de caràcter personal s'inclouran en el fitxer denominat "Usuaris", el responsable dels quals és FECAMM. La finalitat del fitxer és la comunicació entre l'usuari i l'enviament d'informació rellevant i gestió integral. El titular podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat, supressió i limitació davant el responsable del tractament mitjançant escrit dirigit a l'adreça electrònica: info@fecamm.org

 

Amb la col.laboració de: