contador gratuito FECAMM-
Menu Responsive

 

 En aquest apartat podeu fer la inscripció de la vostra associació per participar en la jornada de la cursa BARCELONA 40 KM CHALLENGE del proper dissabte 29 de febrer per donar visibilitat a les Malalties Minoritàries. 

  Per donar un major ressò a les Associacions de Malalties Minoritàries hem pensat que seria bona idea muntar un petit estand, carpa o taula (depenent del que disposi cada associació) durant el recorregut, donant informació, merchandaising, fent fotos, etc. Fem una gran pinya a la sortida de la cursa!

 Estem engrescats i esperem que siguem moltes les associacions presents, visibles i compartint aquesta activitat!!! 

  Per tal d’actualitzar la base de dades de la FECAMM i poder-vos fer arribar la informació més adequada al vostre interès, agrairem que pugueu emplenar el formulari d'inscripció amb el màxim de dades possible. Contactarem en ben aviat amb vosaltres per coordinar la jornada :)))

 

 
 
Activitat Vull inscriure'm  
BARCELONA 40K CHALLENGE  

*Desitjo inscriure'm com
(mínim una opció):

Associació
Soci
Simpatitzant
Voluntari
Col·laborador

Comentari i anotacions addicionals:Necessitats especials:
Traducció llengua de signes
Mobilitat reduïda
Acompanyant

Certificat assistència
   
   

DADES PERSONALS
NIF/DNI *
Nom *
1er Cognom *
2on Cognom *
Email *
Mòbil *
Tipus interés Voluntariat
Activitats
   

(Introdueixi els caràcters de la imatge)
*

BARCELONA 40K CHALLENGE en el Dia Mundial de les Malalties Minoritàries
Accepto les condicions exposades anteriorment i desitjo reservar assistència *
Desitjo rebre novetats i més informació de FECAMM i permeto que em contactin a tal fi .
* La persona inscrita en nom propi i/o tutor/a de l'inscrit/a a la activitat autoritza a FECAMM a la publicació dels continguts generats en el marc de la jornada a la web, en xarxes socials i altres canals de comunicació de FECAMM. En cas que la persona inscrita no vulgui autoritzar aquesta gestió ens ho ha de comunicar per escrit a: info@fecamm.org

* Protecció de dades de caràcter personal (LOPD) 
En compliment de l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, se li informa que les dades de caràcter personal s'inclouran en el fitxer denominat “Usuaris”, el responsable dels quals és FECAMM. La finalitat del fitxer és la comunicació entre l'usuari i l'enviament d'informació rellevant i gestió integral. El titular podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el responsable del tractament mitjançant escrit dirigit a l'adreça electrònica: info@fecamm.org