contador gratuito FECAMM-Mi grano de arena
Menu Responsive

Mi grano de arena

 

mgda-alta-color

migranodearena.org és una forma innovadora de col·laborar i donar suport a FECAMM

Migranodearena.org és una plataforma de crowdfunding social i solidari que et permet col·laborar amb nosaltres de manera original. Migranodearena.org et permet crear i liderar un repte solidari amb l’objectiu de recaptar fons a través de micro-donatius. Només has de compartir la campanya de crowdfunding entre amics, família i coneguts i, així, anar sumant granets de sorra.

Com crear el teu repte solidari en només 3 passos?

1. Registra’t a migranodearena.org
2. Crea el teu repte solidar i escull a FECAMM com a entitat beneficiària
3. Anima als teus familiars, amics, companys de feina i coneguts a col·laborar amb el teu repte solidari

Quan és un bon moment per crear i liderar una campanya de crowdfunding a migranodearena.org? Et proposem algunes ocasions:

· Esdeveniments esportius: si participes en maratons, mitges maratons, triatlons, travessies en aigües obertes o en bicicleta, afegeix una causa solidaria al teu repte esportiu. Tindràs una doble motivació!

· Celebracions: en lloc de rebre regals en motiu del teu aniversari, aniversari de casament o comunions, anima als teus amics i família a col·laborar amb el teu repte solidari.

· Repte personal: qualsevol moment pot ser un bo per liderar un repte solidari. Només cal que et vulguis implicar amb una causa o entitat per tal de decidir-te.

· Reptes en grup/empresa: un grup de treballadors pot liderar un repte de captació de fons a favor nostre a migranodearena.org. A més, l’empresa pot col·laborar a través de la seva Responsabilitat Social Corporativa (RSC).


Aquí pots veure el nostre perfil a migranodearena.org i crear el teu propi repte solidari: https://www.migranodearena.org/usuario/federacio-catalana-de-malalties-minoritaries-fecamm

Exemples de reptes solidaris a favor de FECAMM:
https://www.migranodearena.org/reto/17845/corremos-por-las-enfermedades-minoritarias