contador gratuito PATIENT73-Serveis que ofereix FECAMM
Menu Responsive

Serveis que ofereix FECAMM

FECAMM    FECAMM ofereix els serveis d'Informació i orientació de consultes rebudes per persones afectades d’alguna malaltia minoritària. A través de l’atenció telefònica o presencial al despatx de la Federació, les persones afectades per malalties minoritàries i llurs famílies, cuidadors i/o amistats i qualsevol persona interessada, pot rebre una resposta i ser adreçat a professionals experts en la consulta realitzada, com a l’associació de malalts corresponent. Aquest servei és gratuït per a qualsevol persona que contacta amb la Federació.

· Assessorament sobre recursos existents (associacions, centres d’expertesa etc.).
· Recerca de que persones afectades por la mateixa patologia o grup de patologies semblants.
· GAM (Grups de Ajuda Mutua).
· Recolzament psicològic (derivacions).
· Foment del moviment Associatiu.

 FISIOTERÀPIA DOMICILIÀRIA O AL CENTRE

Moltes de les malalties minoritàries no tenen un tractament específic, compten amb un tractament simptomàtic i/o pal·liatiu. Una de les tècniques més adequades per a poder pal·liar i retardar els efectes de les malalties minoritàries és realitzar fisioteràpia.

Des de FECAMM s’ofereixen sessions en centres de rehabilitació i també sessions domiciliaries, si cal evitar desplaçaments, per a totes les persones que pertanyen a associacions federades.

Aquestes sessions estan impartides per professionals de centres col·laboradors amb la Federació. Els centres de rehabilitació són: ARA Psicologia, Corporación Fisiogestión, Centre Kàbala i KORPORAL. Aquests atenen a usuaris de Barcelona ciutat i rodalies (Sabadell, Rubí, Mollet del Vallès, Hospitalet de Llobregat).

 SERVEI DE DIFUSIÓ

A través de totes les accions que portem a terme, un dels objectius és la divulgació i el foment del coneixement de les malalties minoritàries tant en estaments públics com privats. No és tracta d’una acció puntual sinó continuada i en constant dinamisme. Tant amb a nivell presencial com a través de les diverses xarxes socials.
 

Juntament amb aquests serveis, des de FECAMM es vetlla per representar els drets dels afectats fent d’intermediaris amb els estaments públics de referència. Per aquest fet, FECAMM participa i col·labora activament en les següents comissions i grups de treball.

· Comissió Assessora en Malalties Minoritàries (CAMM)
· Comissió Gestora Dia Mundial de Malalties Minoritàries
· Consell Consultiu de Pacients de Catalunya.

 

 

Lloc: *Carrer cuba, número 2 (Barcelona). Hores concertades*

Horari de contacte telefònic: de Dilluns a Divendres de 10h a 14h.

Email: info@fecamm.org