contador gratuito FECAMM-Dia Mundial de les Malalties Minoritàries: Col·labora amb la SXF!
Menu Responsive

Dia Mundial de les Malalties Minoritàries: Col·labora amb la SXF!

Aquest 28 de febrer tornem a celebrar el Dia Mundial de les Malalties Minoritàries. És un dia per a la crida a la recerca d’aquestes patologies, que afecten més de 300 milions de persones a tot el món, entre les quals es troba la Síndrome X Fràgil (SXF).

Des de l'Associació volen divulgar la SXF, que tothom sàpiga què és i com afecta. Però al mateix temps, fan una crida a la ciutadania per donar suport econòmic a l'entitat. Necessitem la teva aportació per seguir desenvolupant aquesta acció social i acompanyar les persones amb la SXF i les seves famílies.

Cada any, entorn el 28F, l'associació celebrava la Roda Petita. Amics i amigues es trobàven pels carrers de Gràcia (Barcelona) amb els patins, patinets i bicicletes. Aquest esdeveniment permetia donar a conèixer la SXF al barri on tenen la seu, al mateix temps que captàven fons per als projectes. La pandèmia no els permet sortir enguany, però l'associació no s'atura! Segueixen organitzant tallers per a les famílies, fent divulgació, assessorant i mantenint les activitats per promoure el benestar i autonomia de les persones afectades.

I tu, què pots fer?

Difon el vídeo perquè arribi a totes les llars i tothom conegui què és la Síndrome X Fràgil.
Fes un Bizum al 01149.
Fes un donatiu al nº ES03 2100 0536 3402 0009 3436 (CaixaBank) o bé al ES68 0081 0043 8300 0122 0331 (Banc Sabadell).
Fes-te Teamer.

Ara més que mai, rodem per la Síndrome X Fràgil!