contador gratuito PATIENT73-Dia Mundial de les MPS
Menu Responsive

Dia Mundial de les MPS

El próxim dissabte 15 de maig se celebra el Dia Mundial de les MPS 2021, i per commemorar-ho, MPS Lisosomales ha impulsat diferents iniciatives en el nostre territori. L'objectiu de totes elles és donar a conèixer i sensibilitzar sobre les malalties lisosomals com les Mucopolisacaridosis (MPS) i Síndromes relacionats (SR)

L'entitat anima a col·laborar amb la celebració del dia, a través de fotografies a les xarxes socials, compartides amb l'etiqueta #DiaMundialMPS2021.

Vaixells de paper per celebrar el #DiaMundialMPS2021

MPS Lisosomales fa una crida a tota la població per participar en la difusió d'imatges amb el vaixell de l'entitat com a protagonista, a través de l'etiqueta # DiaMundialMPS2021.

Mostrar el teu suport és molt senzill: l'entitat t'anima que construeixis el teu vaixell amb paper, et facis una foto amb ell i la comparteixis en les xarxes, amb el hashtag #DiaMundialMPS2021.

Palau Molí de Reial d'Elx il·luminat de blau

La ciutat valenciana d'Elx celebrarà també el Dia Mundial de les MPS amb la il·luminació de Palau Molí del Real de blau, el color corporatiu de l'associació MPS lisosomals.

Amb aquesta iniciativa, el municipi mostra el seu suport amb la causa, i des de l'entitat animem a totes les persones que ho presenciïn a compartir les seves imatges amb l'etiqueta #DiaMundialMPS2021 a les xarxes socials.

Bilbobus de Bilbao i Autobusos de Còrdova amb la imatge de MPS Lisosomales

Bilbao i Còrdova també s'han sumat a la commemoració del Dia Mundial de les MPS, a través dels autobusos Bilbobus de Bilbao i de Còrdova.

En aquests casos, els vehicles de transport públic recorreran les dues ciutats amb la imatge de MPS lisosomals.

Des de l'entitat, es fa una crida a tot aquell que vegi els vehicles, al fet que comparteixi una fotografia amb ells també amb el hashtag creat per a l'ocasió (#DiaMundialMPS2021).

MPS lisosomals crea un Comitè Mèdic per fer un pas endavant en la investigació de la malaltia

L'Associació Espanyola MPS ha creat un Comitè Mèdic únic, format per professionals mèdics especialitzats en diferents àmbits de la malaltia, units per millorar la qualitat de vida de les persones que formen part de l'entitat.

La pandèmia de la COVID-19 ha servit per reinventar l'entitat enfront de la nova situació d'aïllament social, i ha donat com a resultat la creació d'aquest comitè, per tal de poder seguir oferint assessorament i suport a totes les famílies afectades per les malalties lisosomals.

El Comitè està integrat per experts de diferents àmbits relacionats amb les malalties lisosomals, amb l'objectiu d'informar, conscienciar i proporcionar eines útils per tractar-les i contribuir al benestar de les persones afectades.

Les diferents especialitats que integra el Comitè són Neurologia, Pediatria, Medicina Interna, Hematologia, Trasplantaments, Cardiologia, Otorrino, Digestiu, Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica, Recerca, Nefrologia, Bioquímica-Diagnòstic, entre d'altres.

A més d'oferir assessorament i acompanyament a totes les famílies que formen part de MPS Espanya, l'equip professional del Comitè Mèdic està en constant investigació i coneixement dels avenços i novetats que es realitzen en el camp de les malalties lisosomals. Per a l'entitat aquest fet suposa una gran oportunitat per estar en constant actualització i tenir a disposició un equip científic professional i especialitzat.

MPS lisosomales