contador gratuito FECAMM-Masterclass Conflictes Emocionals des de la Infància
Menu Responsive

Masterclass Conflictes Emocionals des de la Infància

El 12 de març a les 19h es realitza la Masterclass titulada "Conflictes emocionals des de la infància. La solució està en una educació emocional harmònica en família". L'organitza el Doctor José Moyá, que ha dedicat la seva màxima atenció tant d'estudi, com d'aplicació clínica, al tractament i a l'orientació tant terapèutica com educativa del cervell humà, des dels electroencefalogrames a nadons de l'últim període de gestació fins al diagnòstic de maduresa evolutiva o diagnòstic clínic del cervell adult.

La Masterclass també comptarà amb la col·laboració de la psicòloga Adelina Barbero, que ha exercitat els seus coneixements teòrics, ajudant en l'aplicació pràctica quotidiana dels programes terapèutics de l'equip cemedete de Dr. José Moyá Trilla, en diferents casos diagnosticats per la presència de trastorns del desenvolupament del cervell infantil.

El Doctor Moyà i la psicòloga Adelina formen part d'un col·lectiu de professionals formats des de diferents disciplines universitàries: medicina, psicologia, infermeria, logopèdia, pedagogia, magisteri, psicomotricitat... que apliquen al creixement dels infants una filosofia personal de desenvolupament i evolucionista, on prioritzen la progressiva maduració del cervell i del sistema nerviós de cada un dels nens (aquesta maduració es realitza per nivells i no per edat cronològica) mitjançant l'aplicació de Tècniques d'estimulació harmòniques.

Entra aquí per inscriure't a la Masterclass

Més informació a www.pedritoynosotros.com