contador gratuito FECAMM-Assemblea General i Assemblea Extraordinària de FECAMM 2020
Menu Responsive

Assemblea General i Assemblea Extraordinària de FECAMM 2020

 
Benvolguda Associació, 

Davant les noves restriccions generades per la Covid-19 de limitar les reunions presencials a un màxim de 10 persones, us informem que l'Assemblea General i l'Assemblea Extraordinària de FECAMM 2020 que tindran lloc el divendres 4 de setembre de 2020 al carrer Concili de Trento, 33 - TV Clot RTV - Sant Martí Barcelona), es podrà seguir de manera presencial i virtual.
 
Per qüestions d'aforament (màx. 10) i d'organització, us preguem que confirmeu abans de dijous 3.
 
De la Junta directiva hi haurà una representació mínima de tres càrrecs per poder fer l'Assemblea i seran: Francesc Cayuela (president en funcions), Sara Salinas (tresorera) i Ana Mendoza (secretària), per tant, la representació d'entitats quedarà limitada a set persones que s'assignaran per ordre de confirmació.
 
Si la vostra assistència es PRESENCIAL podeu confirmar aquí:

 
Si voleu assistir a través de VIDEOCONFERÈNCIA, el mateix dia us enviarem un mail amb l'enllaç i la invitació per poder accedir. 
 
En cas que la vostra assistència sigui virtual, és imprescindible fer una delegació de vot signat en algun company que pugui assistir de forma presencial, i fer-lo arribar a FECAMM abans de la reunióLes votacions han de ser de forma presencial.
 
· Convocatòria única Assemblea General 17:00 h
· Convocatòria única Assemblea Extraordinària 18:00 h
 
 
 
Cordialment, 

FEDERACIÓ CATALANA DE MALALTIES MINORITÀRIES (FECAMM)
Telf: 93.311.06.15 | info@fecamm.org | www.fecamm.org