contador gratuito FECAMM-David Navarro Sánchez col·labora amb la FECAMM
Menu Responsive

David Navarro Sánchez col·labora amb la FECAMM

 

David Navarro Sánchez Abogado - Col.labora amb la FECAMM


Des de la FECAMM comptem amb una nova col·laboració d'en David Navarro Sánchez, Advocat i Pilot Comercial de la Lluïta Contra Incendis, que ha efectuat una donació econòmica i també ens ha proposat de fer un seguit de vols solidaris per a que les famílies de la FECAMM gaudim d'una experiència bonica des de l'aire. Gràcies!

"El temps de confinament més estricte del COVID-19 el vaig passar a Chile. Vaig ser l'únic pilot d'avió de coordinació d'incendis de la meva empresa que no va tornar a casa abans que es tanquessin les fronteres i que no hi hagués més vols per tornar. Estant-me allà sol, confinat quant no estava volant a la feina, vaig tenir temps de pensar en la soledat dels malalts i que quan tornés a casa hauria de col·laborar d'alguna manera. Tinc un alumne pilot que té un fill amb una malaltia minoritària i he decidit col·laborar amb la FECAMM."

David Navarro Sánchez 

David Navarro Sánchez col.labora amb la FECAMM

Agraïm de tot cor la col·laboració del despatx d'advocats Bufete Navarro i molt especialment gràcies al David Navarro Sánchez per la seva sensibilitat, iniciativa i per fer-nos costat en les tasques de la FECAMM a favor de les famílies afectades per les malalties minoritàries.

Us anirem informant de com participar de les excursions i els sortejos dels VOLS SOLIDARIS David Navarro

 

Gràcies David Navarro Sánchez Abogado - Colaborador FECAMM