contador gratuito FECAMM-
Menu Responsive


 

 En aquest apartat pots fer la sol.licitud de la teva entrada pel partit de futbol R.C.D. Espanyol - Betis del pròxim diumenge 15 de desembre.

 Aquest formulari per a sol.licitar les entrades al partit, està orientat a afectats de malalties minoritàries i les seves famílies. 

 La sol.licitud de l'entrada és gratuïta i personal per a cadascun dels assistents. Per tant, cal fer una sol.licitud per a cada persona. L'aforament és limitat i FECAMM assignarà i confirmarà la cessió de les entrades a les peticions rebudes. La data límit per a fer les sol.licituds de les entrades és el dia 24/11/19.

  Per tal d’actualitzar la base de dades de la FECAMM i poder-vos fer arribar la informació més adequada al vostre interès, agrairem pugueu complimentar el formulari d'inscripció amb el màxim de dades possible.

 

 
 
Activitat Vull inscriure'm  
Partit R.C.D. Espanyol - Betis |15 de desembre  

*Desitjo inscriure'm com
(mínim una opció):

Associació
Soci
Simpatitzant
Voluntari
Col·laborador

Comentari i anotacions addicionals:Necessitats especials:
Traducció llengua de signes
Mobilitat reduïda
Acompanyant

Certificat assistència
   
   

DADES PERSONALS
NIF/DNI *
Nom *
1er Cognom *
2on Cognom *
Email *
Mòbil *
Tipus interés Novetats
Voluntariat
Activitats
   

(Introdueixi els caràcters de la imatge)
*

Partit R.C.D. Espanyol - Betis |15 de desembre
Accepto les condicions exposades anteriorment i desitjo reservar assistència *
Desitjo rebre novetats i més informació de FECAMM i permeto que em contactin a tal fi .
* La persona inscrita en nom propi i/o tutor/a de l'inscrit/a a la activitat autoritza a FECAMM a la publicació dels continguts generats en el marc de la jornada a la web, en xarxes socials i altres canals de comunicació de FECAMM. En cas que la persona inscrita no vulgui autoritzar aquesta gestió ens ho ha de comunicar per escrit a: info@fecamm.org

* Protecció de dades de caràcter personal (LOPD) 
En compliment de l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, se li informa que les dades de caràcter personal s'inclouran en el fitxer denominat “Usuaris”, el responsable dels quals és FECAMM. La finalitat del fitxer és la comunicació entre l'usuari i l'enviament d'informació rellevant i gestió integral. El titular podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el responsable del tractament mitjançant escrit dirigit a l'adreça electrònica: info@fecamm.org